Forum Guild BLooD - najlepszej ekipie! ;)
Co do Spoilera wystąpił mały błąd Już naprawiony. Dodaję Cię do listy zaproszonych. Witamy w szeregach BLooD'a!
http://pokemononline.pl/?subtopic=guild … &guild=267
Ostatnio edytowany przez helper (2013-03-21 10:39:00)
Nick gra Hikaru i forum Hikaru.
Jestem Monika , 21 lat, lvl 69 (na dzien dzisiejszy), spodobala mi sie i wciagnela mnie ta gierka , pykam sobie dla rozrywki
Czego oczekuje: z pewnością współpracy i pomocy ponieważ gram w to od paru miesiecy a jeszcze nie ogarniam większości.
pok ktorego czesto uzywam: onix, ale po 100lvl bedzie dragonite
Pozdrawiam
/Edit by MileQ. Najszybciej awansująca osoba w guild w parę tygodni na lidera
Członek BLooD
Witam, jestem Damian mam 16 lat (81 lvl) ta gra bardzo mi się spodobała, gram tak sobie dla zabicia czasu.
Czego oczekuje?: Miłej atmosfery, wspólnych questów ZERO wulgaryzmów.
Aktualnie używam Tentacruela, Gayardosa i Ditto itp.. AA najważniejsze nick w grze to: Disco
Pozdrawiam
Nick gra Donalanpl i forum Donalanpl.
Witam ,jestem Alan mam 19 lat (75lvl) lubię pokemony od najmłodszych lat i to oczywiste że ta gra mnie wciągnęła gram regularnie jestem towarzyski i skłonny pomagać innym,jestem wielkim fanem piłki nożnej kibicuje Chelsea Londyn.
Czego oczekuje dobrej atmosfery wspólnych wypraw i kulturę.
pok jakich używam Nidoking,Hypno,Electabuzz,Fearow ,Gastly na wiekszy lvl mam przygotowanego Noctowla i posiadam 2 starożytne pokemony Omastar i Kabutops
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury i pozdrawiam:)
Damianie (nick Disco) i Alan (Donalanpl) witam w szeregach BLooD , a tak na marginesie również jestem wielkim fanem Chelsea Londyn
myślę że się dogadamy.
Siemka! Mój nick w grze to Lippl.
Mam na imię Dawid i mam 99lv. Mam 16 lat i gram w tą grę dla przyjemności. Lubię zagrać w poksy, bo to poprawia mi humor. Usłyszałem o tej grze od kolegi i od razu mnie wciągnęła. Lubie polować na rzadkie pokemony :D
Od gildii oczekuje wspólnej gry oraz miłej atmosfery. Oczekuje również pomocy oraz sam postaram się pomóc innym graczom. :)
No i moje dwa najbardziej lubiane pokemony to Typhlosion i Tentacruel.
Dawidku! właśnie Cię dodaje. Atmosfera jest u nas nieziemska, i nie bój się czatu guild i tsa.
http://pokemononline.pl/?subtopic=guild … &guild=267
Członek BLooD
Nick w grze Grubymaniek a na Forum maniash123
Cześć jestem Mariusz mam 20 lat. Mój avatar w grze ma 80 poziom i nawet szybko wzrasta. W poki lubię grać. Chce do as dołączyć ponieważ chce spróbować gry zespołowej a poza tym Raf powiedział że fajnie u Was ;D
Na razie nie mam za wiele pokemonów najczęściej używam Golema, Pigeota i Mareepa. To tyle.
Dodany Grubymaniek, witamy w szeregach