BLooD - We Are The Best!

Forum Guild BLooD - najlepszej ekipie! ;)

• Nie jeste¶ zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2013-05-03 05:31:45

MileQ.

Admin

Punktów :   

pro¶ba do was

Witajcie, jak pewnie wiekszosc z was wie mam drobna sprzeczke z modem Smiechuu, co za tym idzie z cala mlodsza czescia administracji i pozerska gildia BlurTeam.
Jezeli chcecie w jaki kolwiek sposob pomoc mi, a co za tym idzie i calej guild. Ustawcie w sygnaturze na forum serwera taki maly napis "BLooD - We Are The Best!"

Znajac zycie jeszcze nie jeden dym o guild i wlasne przekonania. Taki drobny napis bedzie znakiem dla innych ze trzymamy sie razem. A ja bede wiedzial w kim mam poparcie.

Pamietajcie, to nie rozkaz :-) Tylko prosba, nikogo nie zmuszam.

#2 2013-05-03 14:58:47

Kimi

Członek BLooD

Punktów :   

Re: pro¶ba do was

Jakby¶ mógł opisać w skrócie jak to się ustawia bo nigdy nie zmieniałem. Wystarczy w ustawienia wej¶ć?

#3 2013-05-05 06:24:42

MileQ.

Admin

Punktów :   

TeraZ nie moge dostac sie na forum jak wiesz gadulo :-)
Ale z tego co pamietam to jest tam "moje konto" --> z zakladek po prawo wybierasz "podpis" i tam to mozesz wlepic.

#4 2013-05-13 14:38:42

Stella

Członek BLooD

Punktów :   

Gildia Blur Team już nie istnieje.Więc można zamkn±ć temat.
Wiem,że miałe¶ sprzeczkę ze Smiechem,ale tak się składa,że też jestem modem i tekst ,,młodsza czę¶ć administracji'' nie jest fair ponieważ ja do cb nic nie mam i nawet cię lubię.

#5 2013-05-13 19:28:08

Hikaru

Admin

Punktów :   

A co sie stalo Stella? Blur Team nie istnieje, a w sprzeczce nie Ty brała¶ udział wiec nie mieszam Cie w ta sprawę .  Sprzeczka z Smiechuu to zamkniety temat i nie ma co do tego wracac . Poza tym juz jestes w szeregach BLooD i traktujemy siebie z szacunkiem.
Pozdro Monia

Stopka forum

RSS